Results 1 to 7 of 7

Thread: Flashing Green

  1. #1
    RC Champion
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Eastern Shore, Maryland
    Posts
    2,321

    Flashing Green

    It states in my Expander Module instructions that if everything is right, I should see a Green light. If something isn't right, I should see a flashing Red light. I have a flashing Green light. Is that okay?

  2. #2
    RC poster
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4
    I has flashing green until it all synced after firmware update, the transmitter was flashing green too, then they all went solid aft a few minutes.

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    17
    I think the expander is flashing green when the gps does not find any satelites (indoors).

  4. #4
    RC poster
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Mine is flashing green as well, no matter if it's inside or outside. I have yet to resolve the issue.

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    74
    Flashing freen indicated no satellites. Once I am outdoors,the flashing greens turns solid green. It may take a few minutes to get a solid light as GPS takes a while to lock onto satellites.

  6. #6
    RC Competitor
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    74
    Btw, do you also have the smart temp sensor attached to your expander?
    If so, could you please confirm if it is working for you?
    Thanks

  7. #7
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Pittsburgh PA.
    Posts
    580
    My Expander is solid green. When I'm indoors, out of GPS signal, the green light flashes once, about every thirty seconds.
    The Expander may be the source of your other problems.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •