Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    May 2013
    Posts
    7

    Tires for 120 plus

    We are trying to run a car with Kershaw setup and having a lot of tire trouble once it gets 110 plus. Anybody have any ideas?

  2. #2
    RC Racer
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Garden Grove CA
    Posts
    180
    Did you balance the tires yet?

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    May 2013
    Posts
    7
    Yes they are balanced

  4. #4
    RC Champion
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Rc Room
    Posts
    1,482
    What kind of trouble?
    Stop busting my canards!

  5. #5
    RC poster
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5

  6. #6
    RC Racer
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    123
    did you mount these tires and balance them yourself?....I see the wheel is broken...perhaps it was cracked from a wreck?...how many tires have you been through?..
    http://www.facebook.com/RCDrags

  7. #7
    RC Champion
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    El Cajon Ca
    Posts
    1,805
    I see the tire in post #5 is not from the OP. Is that the same tire problem the OP has?
    "enjoy your ride"

    Dennis

  8. #8
    RC poster
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Jack@HPL View Post
    did you mount these tires and balance them yourself?....I see the wheel is broken...perhaps it was cracked from a wreck?...how many tires have you been through?..
    I did not mount them myself. I did balance them. They were new and came apart on second run. The wheel isn't broken. Could just be camera angle maybe.

    I did get a set of Traxxas mounted tires where there wasn't enough glue. I am going to mount a set myself and give it a try.

    Quote Originally Posted by orca44 View Post
    I see the tire in post #5 is not from the OP. Is that the same tire problem the OP has?
    Yes. That's the same tire the OP is speaking of. I was having the problem. OP has an XO-1 as well and we ran together the other day when I had the problem.

    We'll keep at it. Maybe an isolated problem. I know guys are running faster and not having problems. I've had WAY too much fun with this thing!
    Last edited by Double G; 07-27-2013 at 09:23 AM. Reason: merge

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •