Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    354

    issues with thunder ac6 charger

    it seems like my ac6 wont fully charge my traxxas lipos. i know this is a non-traxxas product but i cant find help anywhere else. its like it will charge it to about 1/2 full and say that its full, so i only get about 10 min runtime before it hits low voltage. anyone else have this issue?

    i am charging my 2s 2200mah so it should last a good 20-30 min runtime. when i look at each individual cell voltage they are jumping all over the place like its not balancing the battery. pretty sure its not the battery because its not that old and ive never had issues before.

  2. #2
    RC Competitor
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    63
    Yikes.....your about to get a lot of replies trashing that charger..

    Jusss saying..

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    354
    i just bought it because it was in my price range for lipos. and i dont need the amps (it only goes up to 5 max)

  4. #4
    Marshal Dadx2mj's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    21,498
    Not the first time I have heard of this kind of issue with that charger and I truly belie e that is hwere you problem lies. That being said as you know this is something that should be addressed to the product manufacturer and not something that is allowed on the Traxxas forum.
    BlindMan Racing
    Rusty - MERV - Pede 4x4-Alias
    SPC Lipo Power

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •