Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Racer SlashServices's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    135

    MMP 3800kv Slash stuttering under full throttle

    Sorry to jump in the list here but I have a problem with my MMP 3800kv combo slash. When I apply full throttle, the motor starts studdering but still goes. This also happens under hard acceleration. I put the VXL system in my slash and it did fine so it's not a tranny case problem and I also got a RPM hybrid gearbox and greased my gears so everything is nice and ffresh in there. Is this a motor problem or a tuning setting I need to change? Thanks.

  2. #2
    RC Racer
    Join Date
    May 2016
    Posts
    232
    Is the motor sensored or sensorless?
    If its sensored it might be the sensor cable.

    Sent from my SM-N910G using Tapatalk

  3. #3
    RC Champion MikeMcE's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Deep in the Everglades
    Posts
    1,258

    MMP 3800kv Slash stuttering under full throttle

    Castles sensored motor won't be out until mid November..... the MMP might not be set correctly.the MMP can be sensored or not . You need a castlelink for complete adjustment and or firmware updates of the MMP

    I suspect dirty or bad bearings in that motor, pull the end bell for a quick look see

    Hang up and Drive
    Last edited by MikeMcE; 11-01-2016 at 08:28 PM.
    HANG UP AND DRIVE!
    Slash 2wd 4x4
    PRO MT Yeti 4x4

  4. #4
    RC Racer SlashServices's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    135
    Aright thanks-and no it is not sensorer just the typical 3800kv castle motor. I will pull it apart and check the bearings although I've only had it for about a year. Is this a common problem?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •