Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    34

    Power switch issue

    Brand new Nitro slash. Broke in yesterday. Brand new batteries. Have to turn power switch on vehicle on and off multiple times before receiver actually turns on. Is this common? Did this right off the bat.

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk

  2. #2
    RC Racer
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    159
    Turning on the Radio first,then the truck? Are you using battery's or a hump pack.Some time's the plug of the battery pack get's pulled out a little bit,if you can see the plug push on it to be sure it's pluged all the way in

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    6
    If you're using the stock aa battery pack, having to flip the switch multiple times seems strange to me. I've never had to do this with my nitro slash. Maybe the switch is flakey. Did you get the truck from a LHS? If so, I'd take it in to them. You could also try installing a new switch.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    34
    I'm using just AA batteries in it. Doesn't matter if TX is on first or not. Bought it from Tower. Will look into switch closer and look at replacing. Just wanted to know if it was a common issue or not. Thanks guys!

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •