Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Racer
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Virginia
    Posts
    108

    Batteries not fully charged ?????

    Got an issue. Both of my batteries won't "fully charge". The stock 7 cell and my 2s lipo start to charge just fine but after no time at all the charger beeps and says fully charged. The 3000 nimh says it has 350 in it when the beeping sounds and the 2s 5000 pack has like 1900. No visible damage to either, my stampede low voltage light for the lipo is on like it should be. The charger is ok it seems and this issue just started in the last 2 charges, before that everything was fine and I was using all the same items. Any ideas?
    Last edited by City74; 08-29-2014 at 05:16 AM.

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ghent - Belgium
    Posts
    319
    what charger do you use?

    normally the displayed "charges" is what was added to the battery, not the total charge.
    try running the batteries till max discharged and charge them then.

    maybe a picture of the charger with the display might help some.

  3. #3
    RC Racer
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Virginia
    Posts
    108
    ONYX 235. The lipo I ran down to shut off and then tried to charge and it only went to 1900mah. The 5000 mah only charged to about 365mah and now actually when I hook it to my truck the light on the esc is green for a second then goes red and stays red and I can't even get it to turn off

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ghent - Belgium
    Posts
    319
    i guess your charger needs replacement ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •