Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Angry Remote control does not respond after 3 m ???

    Remote control does not respond after three meters.
    And the tqi (traxxas links) lamp flashes red ??

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Connecticut
    Posts
    635

    Remote control does not respond after 3 m ???

    Batteries are dead change em. Mine did the red flashing when the batteries were dead.
    Last edited by Spencer911; 08-28-2014 at 01:48 PM.

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14
    i change batteries...Still the same situation?

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Connecticut
    Posts
    635

    Remote control does not respond after 3 m ???

    It still doesn't work? I am not sure. Sorry. You may want to contact traxxas support. You could have an issue with either your receiver or your transmitter.
    Last edited by Spencer911; 08-28-2014 at 02:30 PM.

  5. #5
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Connecticut
    Posts
    635
    Well mine didn't have range issues. I'm sorry I just really can't think what this problem could be. I am truly sorry

  6. #6
    RC Champion
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,088
    I think I remember reading something similar and it was one of the steering servos malfunctioning.....

  7. #7
    RC Turnbuckle Jr. jamann's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Victoria B.C Canada
    Posts
    5,189
    I agree testing the servos doesn't cost anything either.
    I have seen servos cause all kinds of strange behaviours
    Mountains cant stop me
    they have tried

  8. #8
    RC Champion
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,088
    also is it set to the proper battery type? have you tried to rebind it as well?

  9. #9
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,893
    Rx wire the end is broken off?? Strip the wire back and test the distance..
    Would you go flip my truck back over??

  10. #10
    RC Competitor
    Join Date
    May 2013
    Location
    STRAYA
    Posts
    78
    me did the same thing about 3 weeks ago. i dont know what caused it. it was totally random i ran it earlier on in the day then in the afternoon i ran it and it dropped out with in 5m. it was very weird. so i got a spektrum dx4r with tele. and i love it. the range is very good.
    slash platinum,slash 4x4, jato3.3,revo3.3 SUMMIT.

  11. #11
    RC poster
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14
    it was the remount control!!
    Loose antenna cable from the board.
    thanks.

  12. #12
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    93
    Quote Originally Posted by ronen View Post
    it was the remount control!!
    Loose antenna cable from the board.
    thanks.
    What transmitter do you have for your Summit? I lost all
    my range down to about 20'. I have the TX 6515 and it
    doesn't have a antenna cable like the older one's, it's built
    into the board, no wires.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •