Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2

    T-Maxx Remote acting up after turning on truck

    Hey guys, can someone please help? Before I turn on my truck I am able to use my remote no problem. The wheels turn, the truck accelerates. After I turn on the truck and the car moves around the signal is lost or acts like is lost and the wheels or accelerator move really slow if at all even if I'm right up on the truck. Please assist.

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    469
    Get a new venom racing battery pack for the receiver and new traxxas AA batteries for transmitter ans let us know the results.

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    That's interesting. I just replaced the batteries when it started failing. I didn't realize the batteries mattered. I'll let you guys know. Thanks.

  4. #4
    RC Turnbuckle Jr. Wildman4910's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cocoa Florida
    Posts
    3,941
    I have found that if one of the batteries is on the low side it won't matter that the rest are full up.
    Last edited by Wildman4910; 03-24-2014 at 11:11 AM.
    Look out for the tree/crunch!

    LiPo? Naw NITRO!!

  5. #5
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    469
    For reveiver u want a battery pack trust me and the harness so u can charge it easily. And all batteties in ttansmitter should be replaces at same time. I just mentioned venom racing but a traxxas one is also goood.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •