Results 1 to 7 of 7

Thread: Problems

  1. #1
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    201

    Problems

    When I try to charge my lipo batteries all it says is connection break. I've tried with 5 different batteries and none work. Please help.

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. jamann's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Victoria B.C Canada
    Posts
    5,185
    Connecters all good solid connection between batt and charger?
    balance plug connected securely?


    Sent using lipo power
    Mountains cant stop me
    they have tried

  3. #3
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    201
    Yes I've connected and re connected everything multiple times

  4. #4
    Traxxas Employee
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    74
    Both the main battery connector (black) and balance connector (white) need to be plugged in in order to charge a LiPo battery. If one of those plugs is not connected it will give you that error.

    If it is connected properly and still gives you that error, then you may have a broken connection in the battery or charger. If that is the case, give customer service a call for further assistance.

  5. #5
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    201
    The main battery connector is the traxxas high current connector?

  6. #6
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    201
    Thanks clay shredder That did the trick. Do you know where I can get the battery harness with a deans connector?

  7. #7
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    201
    Never mind found it on ebay

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •