Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC Champion
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    SD California
    Posts
    1,012

    Tq transmitter/reciever problem

    I have the new tq 2.4 remote that looks like the tqi and it gets a bad signal after about 50ft the car will stop and the connection between the remote and receiver will shutter and glitch and then the car will come to a stop. I have to hold the remote above my head or walk closer to get a connection agian. What can I do to fix this. The remote is brand new.

  2. #2
    RC Enthusiast
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    29
    Does your car have the antenna?

  3. #3
    RC Champion
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    SD California
    Posts
    1,012
    I ran my old tq link exactly the same as this setup and I never once had a connection issue. This is my current setup(still the same as always).


  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    29
    If you havent had a problem with it before, just make sure the inner antenna the cord is still in working order. No breaks, frays n such. If nothing, I would say its just time to replace the receiver. Electronics all die eventually.

  5. #5
    RC Champion
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    SD California
    Posts
    1,012
    the reciever/transmitter came together. They are brand new and only a couple months old.

  6. #6
    RC Enthusiast
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    29
    could just be that set up, sometimes things are just wrong out the box. i would upgrade to the tqi 2.4 ghz. might suit your needs better.

  7. #7
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    22
    hi, just wanted to re-live this thread because i have the same issue with my reciever.
    did you get to resolve your problem? how?
    did you end up getting a new reciever?? thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •