Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgium, Antwerpen
    Posts
    60

    2 question: badlands and CC external BEC

    Hello

    1 Today my badlands and desperado's (no premounts) arrived and I want to tape them, I've already got strong tape but how many layers of tape to I need, just one or multiple layers and how wide just the width of the thread or wider?
    And the foam they give you with the badlands seems to big for the tyres, do you need to put all the foam in?

    2 The CC external BEC is already mounted but when I plug in a battery on the side where the BEC is my ESC powers on immediately and I can't switch it off again, is that normal?

    Thanks in advance.
    Last edited by Jasper Wouters; 09-12-2013 at 01:03 PM. Reason: forgot a question

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,820
    1) at least two wraps, I went three. Width the 2" monkey tape right down the middle is perfect.

    2)Yes Mine comes on but will not arm until I turn on the on/off switch.
    Would you go flip my truck back over??

  3. #3
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgium, Antwerpen
    Posts
    60
    Mine esc does arm, I can drive my erbe, and a minut later it stops and the switch still doesn't do a thing.

  4. #4
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,820
    So how is it wired in??
    Is the red wire disabled from the ESC to the Rx??
    Would you go flip my truck back over??

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgium, Antwerpen
    Posts
    60
    No I didn't, do I have do that?

  6. #6
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,820
    Would you go flip my truck back over??

  7. #7
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgium, Antwerpen
    Posts
    60
    Thanks I didn't noticed that I need to disable the red wire.
    And how about the foams in the badlands does it need to be so big, it just/just not fit in the tyre?

  8. #8
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,820
    oppps..

    Yes......... shove it all in there....... it will fit........
    Would you go flip my truck back over??

  9. #9
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgium, Antwerpen
    Posts
    60
    Allright thanks.

  10. #10
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    The Netherlands
    Posts
    851
    Also, if you go with two layers of gorilla tape don't forget to overlap a little, something like 1" (2.54CM), otherwise you may create a weak point.

  11. #11
    RC Racer
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    246
    Quote Originally Posted by 87 GN View Post
    oppps..

    Yes......... shove it all in there....... it will fit........
    That's what she said... Lol
    ERBE/JATO 3.3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •