Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Estevan. Saskatchewan
    Posts
    9

    troubles with a receiver.

    Hello everyone. I was driving my t-maxx and everything was perfect then I connected the iphone to the dock for the first time drove it for a little while and when I took it off I started loosing contact with the truck. It just goes like 8-10 meters away and loses control. The transmitter light is always green but the light on the receiver turns red when it loses contact. The batteries are fresh.

  2. #2
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    40
    Try to rebind tx and rx.

  3. #3
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia, vic
    Posts
    137
    Don't bother putting the iPhone on the transmitter. It stuffed mine, ended up having to get a new controller

    Sent from my GT-I9300T using Tapatalk 2

  4. #4
    RC poster
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Estevan. Saskatchewan
    Posts
    9
    I tried to rebind it but it didn't help. Dried the receiver and the range now is bigger but if there is something on the way it loses signal.

  5. #5
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    469
    "Don't bother putting the iPhone on the transmitter. It stuffed mine, ended up having to get a new controller"

    so youre saying some transmitters/controllers are freezing up stop working if u hook up an apple device to it??

  6. #6
    RC poster
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Estevan. Saskatchewan
    Posts
    9
    For me it just happened when i took the iphone from the dock and now I just have no idea if i need a new transmitter or receiver

  7. #7
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia, vic
    Posts
    137
    Quote Originally Posted by 2010 View Post
    "Don't bother putting the iPhone on the transmitter. It stuffed mine, ended up having to get a new controller"

    so youre saying some transmitters/controllers are freezing up stop working if u hook up an apple device to it??
    Yes

    Sent from my GT-I9300T using Tapatalk 2

  8. #8
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia, vic
    Posts
    137
    I could not get any green lights, nor could rebind.
    But since then I changed to Samsung so it doesn't bother me anyway

    Sent from my GT-I9300T using Tapatalk 2

  9. #9
    RC poster
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Estevan. Saskatchewan
    Posts
    9
    I've bound my friend's transmitter and it was working perfectly fine so i guess iPhone did something to my transmitter and now it's a useless piece of plastic

  10. #10
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia, vic
    Posts
    137
    Quote Originally Posted by Pumba View Post
    I've bound my friend's transmitter and it was working perfectly fine so i guess iPhone did something to my transmitter and now it's a useless piece of plastic
    Pretty much mate

    Sent from my GT-I9300T using Tapatalk 2

  11. #11
    RC poster
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Estevan. Saskatchewan
    Posts
    9
    I've bound my friend's transmitter and it was working perfectly fine so i guess iPhone did something to my transmitter and now it's a useless piece of plastic

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •