Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    63

    Problems with the xo-1

    Hi I just got my xo-1 what do I do I did the updates and what else an when I push the car I makes like
    A clunk clunk sound from the pinion but when i push it faster it's fine is it normal? Thanks and do I need to
    Program anything else ?

  2. #2
    RC Racer
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    108
    Its normal for the car to make that noise if your pushing it slowly.

  3. #3
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    63
    And went to go plug in the cable for the battey it gave me a spark is it normal or whats wrong?

    I plug 1 end in and when I go to plug the orther I get a spark

    It's all original xo-1 and the battrey
    Last edited by cooleocool; 05-24-2013 at 09:44 AM. Reason: merge

  4. #4
    RC Racer
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    108
    Yes its normal for it to spark when you make the connections. Take it as a sign that your getting good power.

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    63
    but its scareing the crap out of me lol when i first plug it in there was no spark

    what about when i charge it when im plugging it in charger sparks normal?


    why wasnt there spark when i first plugged it in btw i got it today so i did not charge it yet
    Last edited by cooleocool; 05-24-2013 at 09:44 AM. Reason: merge

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •