Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    esc blinking red/green

    i was running my car and was working fine then it just slowed down i figured the battery was dead i put a new battery in and the esc started blinking red and green tryed all my lipos didnt work and put the stock battery in and didnt work. tryed to get out of protection mode i cant switch it i even dischared my stock battery and charged to see if that would work also any ideas?

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. Jimmie Neutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, MI
    Posts
    12,279
    Try unplugging (and leaving it unplugged) the steering servo.
    Whatever it is I just said... I could be wrong.

  3. #3
    RC Competitor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    61
    X2 Try pulling the servo from the RX n see if the light show stops.

    If it does the servo is bad.

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gurley, Alabama
    Posts
    765
    That's A good little safety feature. You can't wreck from A bad servo if you can't drive with one.

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    61
    Good Point!

  6. #6
    RC Racer
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    192
    Pretty sure I fried my XL 2.5 esc this weekend because of a bad servo that came with a used rally I just bought. There was a light show inside the steering servo and smoke started pouring out of the ESC. After this it still worked but you could steer with the ESC off. Something got welded together and the ESC is very jumpy when driving now...time for a new ESC

  7. #7
    RC Competitor
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Winterpeg
    Posts
    50
    mine just did this today and it was the servo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •