Results 1 to 4 of 4

Thread: Reverse problem

Hybrid View

  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Epalinges in Switzerland
    Posts
    22

    Reverse problem

    Hello,
    When I try to shift into reverse, the servo works, it pulls good, put the little piece of metal which is in the transmission and is normally pulled all the way out gets stuck halfway. I can just pull it a bit by hand and shifts in reverse like normal. How can I unstuck this because that begins to be painful.
    Any help is appreciated.

    Sent from my Galaxy S3 with Tapatalk
    Revo 3.3 #5309. 25% Nitro fuel.

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    West Virginia
    Posts
    493
    Did you try centering your servo? Any linkages binding?
    One shot.....One kill, no exceptions

  3. #3
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Epalinges in Switzerland
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by Bloody_Wheels View Post
    Did you try centering your servo? Any linkages binding?
    It was always good set, the servo is pulling to the maximum. If I try to make it pull farer, it will push against the protection box. I will try to bend the linkage or whatever it is called.

    Sent from my Galaxy S3 with Tapatalk
    Revo 3.3 #5309. 25% Nitro fuel.

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Epalinges in Switzerland
    Posts
    22
    Well, it's really strange because when the engine is not running, it shifts all the way and looking good

    Sent from my Galaxy S3 with Tapatalk
    Revo 3.3 #5309. 25% Nitro fuel.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •