Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    17

    How do I fix this....

    New outta the box an one rotor wont turn from the flat position (Right Forward / black). If i tilt the thing at a large degree it kicks on. Tried trimming, but doesnt seem to effect it. Any thoughts?

  2. #2
    Marshal Dadx2mj's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    21,219
    Try recalibrating it, you should do this right away when you unbox it IMO. The process is explained in the video link below.

    http://traxxas.com/support/QR-1-Stab...em-Reset-Video
    BlindMan Racing
    Rusty - MERV - Pede 4x4-Alias
    SPC Lipo Power

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    17
    OK, did just like Kelly said. However, how long am i suppose to go left and right on the transmitter for? did it for about 3 minutes and the lights never flashed and the problem never resolved.

  4. #4
    Marshal Dadx2mj's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    21,219
    Probably not moving the right stick left and right fast enough. I had that issue the firs time I tried it. Just move that stick a little faster and I bet it will work for you.
    BlindMan Racing
    Rusty - MERV - Pede 4x4-Alias
    SPC Lipo Power

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    55
    I also found putting in expert mode helps it get the celebration blink a little easier.

  6. #6
    RC Competitor
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    69
    It usually goes into calibration mode for me in 8-12 swipes of the right stick.
    I do this in normal flight mode, but I do it really fast.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •