Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    RC Racer
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    142

    Random issues with Traxxas 2.4ghz system

    About once in every 5 times I hit the throttle my brushless 16th Summit will stop immediately with the indicator on the 3m esc flashing green and not go until I let off the throttle and grab the trigger again. It functions as normal until randomly some 5 to 8 throttle squeezes later it does it again.

    I know the error relates to the throttle not being set to zero so I have reset the transmitter to factory settings and my switch is in the 50/50 position on the radio. I am still having this issue.

    Has anyone else experienced this? My 16th brushless E-Revo has the standard TQ3 and has never had this issue. My 16th Slash has the 2.4 TQ and has not experienced this issue. (Yes, I like the 16th brushless vehicles). It's nearly identical to my Summit other than the 2.4 TQ which is having this odd issue.

    They have all ran on lipo and on nicad, but for sake of argument this has happened to me on the nicad power every time as I haven't used the lipo's in a while.

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. Jimmie Neutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, MI
    Posts
    12,281
    To rule out the controller, switch it over with one that is known to work.
    Whatever it is I just said... I could be wrong.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •