Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC Competitor
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Texas
    Posts
    58

    Mip CVD rubbibg on front steering hubs

    Has anyone had a problem with MIP CVD's rubbing on the Traxxas aluminum steering hubs? Just installed my front and they are rubbing really bad on the top section of the hub. Thanks for any advice.
    Slash MT
    MMP 2400
    Proline

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Clayton, CA.
    Posts
    367
    I have them in the rears and yes they did rub a bit. First tried adjusting the camber of the wheels to give more clearance but wasn't getting enough so I took the ok' Dremel to them and shaved off a little off the top and now no more binding.

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Delaware
    Posts
    473
    I shimmed my axles away from the hubs/steering blocks just enough so they dont rub.
    Sl4sh mmp2400 - savage flux hp XL - vorza flux hp

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Clayton, CA.
    Posts
    367
    Even better!

  5. #5
    RC Champion
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,245
    Common problem with MIPs. Either shim them or mill out the steering blocks. They do it on the plastic ones too.

  6. #6
    RC Racer
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bedford TX
    Posts
    179
    Awesome ideas!!! Now I can put my strc knuckles back on.
    Rally GT8 4x4 in progress.
    FLM Rustler

  7. #7
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    56
    what this guy said.


    Quote Originally Posted by Cinnabun View Post
    I shimmed my axles away from the hubs/steering blocks just enough so they dont rub.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •