Results 1 to 9 of 9

Hybrid View

  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Illinois
    Posts
    22

    Can I cut my wires?

    I just got my new tenshock sc401 sensorless motor and the wires are ridiculously long and I wanna know before I solder my bullet connectors on can I cut them down?

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    6,731
    yup no problem

  3. #3
    RC Turnbuckle Jr. spenniepoos's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Wales in the UK
    Posts
    5,213
    I did on my tenshock motor wires no probs as rc-fan said What kv motor did you get????
    Famous last words...watch this!!!!

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Illinois
    Posts
    22
    Ok thanxs guys. Spennie I got the 3500kv 4 pole I think it will be a happy medium between the stock velineon and my MM 2400

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2

  5. #5
    RC Turnbuckle Jr. spenniepoos's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Wales in the UK
    Posts
    5,213
    I am running the sc411 3500kv tenshock with the hobbywing sct pro 120a esc and its an animal on a 17t pinion 54t spur getting 40mph+ on 2s 6000mah 50c batts
    Famous last words...watch this!!!!

  6. #6
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    612
    Can you also cut the wires on the esc? The SC8 ones are really long too.

  7. #7
    RC Turnbuckle Jr. spenniepoos's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Wales in the UK
    Posts
    5,213
    Quote Originally Posted by o0wiz0o View Post
    Can you also cut the wires on the esc? The SC8 ones are really long too.
    Yes you can dude i cut to a nice length and then put 4mm castle bullets on.job done
    Famous last words...watch this!!!!

  8. #8
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    612
    Actually I just checked mine. The 401 wires are the same as the VXL ones and are fine. It's the ones on the esc that are too long.

  9. #9
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    612
    Thanks again. I'll cut them both to that same lengths as the current VXL setup I thinks...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •