Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    E-Revo 1/16 Problem

    Hi, I have one problem with E-Revo 1/16 Brushless... Wel lthe problem is when i hammer the gas down it doesnt want to move if i press slowly than its starts to move but when i press gas to full it doesnt want to move... Can you please help me i am getting bored becouse i didnt drive it for like 1 month...

    Video of the problem:
    http://www.youtube.com/watch?v=AEAOr5hA8Fg

  2. #2
    RC poster
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    Im not sure, But something kind of like that happened to me and it ended up just being the batteries in the remote.try new ones.

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    662
    What batteries are you running? Could be pulling more then the battery's can handle and brown outing.

    Sent from my Transformer using Tapatalk 2

  4. #4
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,862
    reprogram the Radio throttle, break, & neutral...
    ============

    nope^
    Change the batts in the Radio the led is red, I think it should be green. The red LED is telling you the radio batts are dead
    report back........

    gl2u


    edit make sure you are programed correctly
    no Lipo
    no traning mode
    ect...
    Would you go flip my truck back over??

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •