Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    May 2008
    Posts
    11

    problem (ESC) xo-1

    hi
    i have mmm (Esc)xo-1
    won't calibrate with futaba receiver only with traxxas receiver
    i need help to calibrate
    not : my high speed unlock

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Charleston SC
    Posts
    364
    You have to disable CLL via Castle link software.
    E Revo brushless, XO-1, Nitro 4 tec 3.3, HPI RS4

  3. #3
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    30
    I had the same problem disable castle live link and your good to go
    never can own to many rc cars
    to many to list

  4. #4
    RC poster
    Join Date
    May 2008
    Posts
    11
    yes
    i try it again and its works
    thanks a lot

  5. #5
    RC poster
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    16
    Guys, I've done the same but I think that limits the speed. Am I right? When I use the Traxxas receiver, it goes very quick with top speed. I'm testing with Erevo using spektrum rx and tx.

  6. #6
    RC poster
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Where is the castle live link?

    Quote Originally Posted by msd_q View Post
    yes
    i try it again and its works
    thanks a lot

  7. #7
    RC poster
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by jhabr View Post
    Guys, I've done the same but I think that limits the speed. Am I right? When I use the Traxxas receiver, it goes very quick with top speed. I'm testing with Erevo using spektrum rx and tx.
    Did you figure out the speed problem? I experienced the same thing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •