Results 1 to 6 of 6

Thread: Fail!

  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Norf Cackalacky
    Posts
    452

    Fail!

    I have tried and tried to get both ends of the DTS and my funny car linked up all at once (you know, so you can actually use it) and so far have gotten no where!! Every time I think I have it, it drops the finish line. In my opinion this is way too complicated. Is there a secret hand shake I need to know?? What gives? Utterly frustrated right now. I'm going to walk away from this before I lose it and break something. I would be willing to bet that NOBODY is having any luck with this thing.

  2. #2
    Traxxas Employee Nitro Chicken's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Chicken coop
    Posts
    6,170
    Sorry to hear that you are having problems with the system. It certainly can be frustrating and a little time away from it cannot hurt anything. Give us a call when you can go through it with us. We should be able to get you going.
    "Fortunately son, I says fortunately I keep my feathers numbered for just such an emergency!"
    Foghorn Leghorn

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Norf Cackalacky
    Posts
    452
    Yeah, I finally got mine working. My process is as follows.

    1. Turn on TX
    2. Turn on Starting line
    3. Hold Set on SL until it beeps twice.
    4. Turn on Finish line
    5. Turn on Funny car.
    6. Place TX in "link mode" and link with FC.

    After all this it works. Occasionally it kinda locks up and I have to do it all over to get it to restart. Don't know why but usually it works pretty well when I follow this method.

  4. #4
    RC Racer
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Saskatchewan
    Posts
    206
    hey Stench thanks for reporting back to us
    and posting what you did

  5. #5
    RC Enthusiast
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Fort Dix NJ
    Posts
    38
    1. If you turn the start and finish line on. They will auto link to each other.
    2. Turn on TX. Hit Connect in the Link program on Idevice and select the TQi in link mode
    3. Press and hold the start button until you hear two beeps
    4. Back to the TX Hit Connect in the Link program on Idevice and select the TQi in link mode
    5 turn on car RX
    6. Enjoy

  6. #6
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    26
    I had the same problem ,what i did was just buy a 2 channel tqi transmitter on ebay for 20 bucks, theye are not hard to find,check my posted instructions to get it upiand running very quick !
    Quote Originally Posted by TheStenchOfSpeed View Post
    I have tried and tried to get both ends of the DTS and my funny car linked up all at once (you know, so you can actually use it) and so far have gotten no where!! Every time I think I have it, it drops the finish line. In my opinion this is way too complicated. Is there a secret hand shake I need to know?? What gives? Utterly frustrated right now. I'm going to walk away from this before I lose it and break something. I would be willing to bet that NOBODY is having any luck with this thing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •