Results 1 to 3 of 3

Thread: lipo Q's

  1. #1
    RC Turnbuckle Jr. humayrayakongkinaon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Long Beach, California
    Posts
    6,453

    lipo Q's

    hi guys,
    i have a AC6 chager and 2s 5000mah 50c and always balance charge at 5.0a. when i use it on my truck, i dont let it hit LVD and then i let it set for a day or 2 before i charge it again. i have a good use with this lipos and i cant count how many cycle i have done to it. i charge it last night and after 30-40 mins later the charger beep (done charging), i look at it and it says capacity full, normally it says lipo full, i press the button to see how much is in there per cell and it says 8.17v. is this means my lipos showing a sign of getting old?
    | Rally GT8 Powered By CC | BackSl4sh Roadrunner |

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. rag6's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PM me if ya wanna bash at Greenwood Bashplex!
    Posts
    13,076
    You may have reset the max capacity on the charger. Re peak that pack and see if the cells go back up to 4.2, and check your max capacity settings on the charger first though, just in case the pack is dying.
    Wanna bash at Greenwood Bashplex in Pittsburgh ???

  3. #3
    RC Turnbuckle Jr. humayrayakongkinaon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Long Beach, California
    Posts
    6,453
    your right rag6, it was the charger maxx'ed out. i repeak it this morning and its back to normal, good thing it was just the charger.
    | Rally GT8 Powered By CC | BackSl4sh Roadrunner |

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •