Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Orlando,Florida
    Posts
    484

    Ken Block Gymkhana Brushed Edition Problems

    Got this about a month ago and for some reason it wont go full speed, I tried 4 different batteries in it and it runs at half speed which is like 10 mph. I tightened the slipper clutch and i tried another controller and just swapped the crystals but it is still not going full speed,could it be the reciever? Its really starting to tick me off. Any help would be greatly appreciated, Thanks

    This post has been edited due to language. If you trip the language filter and something you typed turns into a series of *'s you must edit your post to remove the offending word or phrase

    Dadx2mj
    Last edited by Dadx2mj; 04-20-2012 at 01:18 PM.

  2. #2
    RC Competitor
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SL,UT
    Posts
    88
    Make sure you are not in training mode. Profile #1 (Sport Mode) is what you want. I have made that mistake before. I doubt it is the receiver. But I could be wrong...

    You can drive my car, but there's a $500 deposit.

  3. #3
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    15,438
    With the ESC and Tx powered, what color is the ESC light? What type of batteries are you using?
    Alt-248 on the number pad =

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •