Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    405

    Mamba Monster Esc Question

    Ok guys i have a Castle 2200kv system with the black can from a e-revo brushless edition and i have
    noticed that when i plug my lipos up the spark is there but its weaker. i have a few other systems including a XO-1 and the spark is much stronger. The system still works great runs cool with no problems
    but what does it mean??

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. vxlrocket's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Manassas, Va
    Posts
    6,654
    that's happend to me when the contacts get a little dirty.
    Associated rc8TE, rc8.2E, B4.2, Ofna LX2E, Slash

  3. #3
    RC Champion
    Join Date
    May 2010
    Location
    Nova Scotia ,Canada
    Posts
    1,246
    It will vary sometimes for mine. Like stated above probably just dirty.

  4. #4
    RC Turnbuckle Jr. 87 GN's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kansas
    Posts
    7,821
    more volts bigger spark too...
    Would you go flip my truck back over??

  5. #5
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    405
    I am running 6s and i contacted castle and they informed me to sent it in or a fire would may result and the esc would fail for sure sooner or later. the capacitors are going out. My Hobby Shop is the best and i will never go anywhere else, they told me
    to bring it back after i had it for seven months for a instant replacement. they have returned batteries after months radios and
    whatever else went bad during the warrenty period. Gotta love 'em

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •