Results 1 to 19 of 19

Thread: tqi problem

  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23

    Question tqi problem

    hello I have a slash 4x4 utimate and it came with the tqi but today when I got out to make som runs the transmiter worked perfectly good until it lost signal so I got close to my truck and still nothing so I tried to figure it out but I didn't find anything so if some one can help me...
    thanks

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. JimmyNeutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, Michigan
    Posts
    12,291
    What have you done so far?
    Whatever it is I just typed... could be wrong.

  3. #3
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    whell I search in the manuel for any help with the transmiter or truck but it looks all right so here is the reason for this post
    I'm sorry for my bad English...

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    28
    New batterys

  5. #5
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Well it's a lipo that I've been driving for several wheeks now and I never got any problem with it... no I have but just the 4 or 5 firt times I used it, before this littel problem it worked perfecty fine. Should I try with the stock one? becaus I tryed to put the transmiter back to stck settings but I'l try with the stock battery

  6. #6
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    nothing with stock battery

  7. #7
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    I've rebinded the transitter and the reciver but it's loosing the transmiter after I truned it off an it blinks green and red beside this issue it fine ( before the transitter gets off)

  8. #8
    RC Turnbuckle Jr. JimmyNeutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, Michigan
    Posts
    12,291
    So, you have rebound the transmitter to the receiver but it is still losing signal??

    What are you turning off and what is blinking green and red?
    Whatever it is I just typed... could be wrong.

  9. #9
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    I after I rebind the reciver and the transmiter I press menu ant the transmitter sotps blinking but the reciver get red and blinks and it sometimes get solid green and back to blinking red

  10. #10
    RC Turnbuckle Jr. JimmyNeutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, Michigan
    Posts
    12,291
    You've got me stumped....
    I think it might be time to call Traxxas.

    customer support line at:
    1-888-TRAXXAS (1-888-872-9927); outside the U.S., call 972-265-8000
    Whatever it is I just typed... could be wrong.

  11. #11
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    yer I think

  12. #12
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Thanks for your help eveyone I finally fond!!!

  13. #13
    RC Turnbuckle Jr. JimmyNeutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, Michigan
    Posts
    12,291
    Are you going to leave us hanging?? lol
    Whatever it is I just typed... could be wrong.

  14. #14
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    whell I needed to press 2 times the menu button on the transmitter after I rebind it with the reciver

  15. #15
    RC poster
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by TheWimpykid950 View Post
    whell I needed to press 2 times the menu button on the transmitter after I rebind it with the reciver
    did rebinding work for you? I am having the same problem. riding along and all the sudden the car stops responding to the controller. when I take off the body the light on the receiver has a rapid red flash.

  16. #16
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    It woked for me but yesterday it did it again and it didn't work when I try it so I will do it one more time but if it don't work for you send your reciver to traxxas and they will give you a new one I might do it too ^^

  17. #17
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Toronto
    Posts
    2,331
    Aw man.... I've ripped my TQi apart, and it's 100% non-stock now, I hope to this doesn't start happening to mine!!

  18. #18
    RC Turnbuckle Jr. JimmyNeutron's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alma, Michigan
    Posts
    12,291
    One of the reasons I sold mine...
    New product roll-outs usually have glitches.
    Whatever it is I just typed... could be wrong.

  19. #19
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    441
    looks like ill be sending mine back too
    must just be a bad luck thing
    1st day i got erevo esc failed
    1st day with tqi and it doesnt work properly heheeheh
    looks like i have to install the old tx rx back in

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •