Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5

    summit and servo

    Has anybody had this happen and can explain what happened burned up motor and burned up steering servo

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    490
    Both your titan and servo died? Have you tried other servos? Do your lights work? Are you able to try the receiver is a known working car? We need more info.

    Id be looking more at your receiver based on what we know so far. It is either not getting the power it needs to turn on, is fried or is no longer linked to your transmitter. The titan and servos arnt known to simply stop working without some fuss.

  3. #3
    RC Turnbuckle Jr. pavmentsurfer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    11,145
    Well... the servos ARE known to simply stop working, especially if they are not adjusted correctly its only a matter of time before they just die.

    The titan will last a long time... if its properly cared for. If its not, its life span can be greatly reduced and it too can simply stop working.

    Knowing more about how you broke the truck in when it was new, how you adjusted the servos (and KEPT them adjusted) and what kind maintenance you did on the motor will help us figure out if this was simply a coincidence that both died at the same time or if there is another problem.
    Pede, Summit,
    ERBE, Rally,
    Motley Crew, 1SQ

  4. #4
    RC poster
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Well tanks for your answer guys the car is 20 days old

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •