Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    central pa
    Posts
    311

    Problem with my big block

    well got the big block installled and was out driving it and it has like power surges were it will go then skip out then go again threw the whole acceration....

    motor is castle 5700kv esc is sidewinder .... any imput would be great

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    TX
    Posts
    578
    What battery(s)?
    Rally SV2/4600 and fully loaded

  3. #3
    Marshal Dadx2mj's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    21,248
    Could be the big brushless system causing some radio interference. Might try braiding the wires between the motor and ESC and trying to separate the high current wires from the low voltage radio wiring as much as possible, I realize this might be tough in the small confines under the body.
    BlindMan Racing
    Rusty - MERV - Pede 4x4-Alias
    SPC Lipo Power

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    central pa
    Posts
    311
    Quote Originally Posted by Dadx2mj View Post
    Could be the big brushless system causing some radio interference. Might try braiding the wires between the motor and ESC and trying to separate the high current wires from the low voltage radio wiring as much as possible, I realize this might be tough in the small confines under the body.
    ok ill try it

    so cold im using 2s lipo's from spc

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •