Results 1 to 5 of 5

Thread: EVX-2 question

  1. #1
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    86

    EVX-2 question

    Today while driving, my EVX-2 just turned off. No green or red or flashing LED, just off. i could turn it right back on, but then after driving a minute or so, it would turn off. It did this about 7 times, so i packed it in.

    Great truck and Traxxas will flip my EVX-2 for $20, but i would like to know if anyone else can relate and what the cause was.

    Thanks

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    England
    Posts
    5,791
    Sticky power button, loose battery connection or solder joint, bad juju?...
    Keeping the Mods busy is my specialty...

  3. #3
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    86
    Quote Originally Posted by ArmyofDarkness
    Sticky power button, loose battery connection or solder joint, bad juju?...
    Button clicks up and down nicely, plus a sticky button would send it into program mode. Checked all the connectors. Won't accept "bad juju."

    Think'in about crack'in open the ESC to check it out.

  4. #4
    RC Champion
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast PA
    Posts
    1,931
    The FIRST thing to ALWAYS check on EVX-2s acting up is bad servos! Touch those big steering servos and see if one is HOT .... or try unplugging one at a time and see how it reacts. Other smaller servos are the next to check.
    I make tap adapters and power harnesses.

  5. #5
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    86
    i'll check the servos. i also just read in the manual to turn on the rx within 20 seconds of turning on the tx. Is the 20 second thing a must? It's the 2.4 with link.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •