Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43

    Radio problem/question? Runaway car!

    Over the last week when I have had my Slash out it has started to go when I haven't been touching the throttle. I thought it had to be a battery problem so tonight I changed the AA's in the controller and even reset the VXL-3s. I had it inside my house at about 10pm est (thinking it could possible be interference from some unseen car) and after a minute or 2 the the back tires started to go. As soon as you touch the throttle it stops, but if you aren't doing anything it starts up again. It doesn't take off when on the ground - more like lurching. Any thoughts? Thx
    Slash 2wd VXL

  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    2,345
    Adjust your throttle trim. Recalibrate your tx/rx.

  3. #3
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    So. Oregon
    Posts
    106
    You might want to double check your throttle trim setting and reset your ESC again just to eliminate all possibilities of that being the cause. IMO that's what it sounds like.
    I Have Discovered That Going Crazy Can Be Fun

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43
    Played with the throttle trim a bit and I think that was the answer. My 4 year old was driving the car recently and I think he got a little inquisitive. Thanks for the help.
    Slash 2wd VXL

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •