Results 1 to 13 of 13

Thread: another problem

  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40

    another problem

    Now I have another problem. Some how water got to the reciever. I put another reciever in and now I only have steering and no throttle.

  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Iowa City, Iowa, USA
    Posts
    1,495
    Open the receiver box to let it dry out and hope that it works. That what I have done in the past.
    1:16 Slash VXL
    Stampede 4x4 3800kv
    Rustler VXL

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    277
    Yes I've had this happen I just dried everything off and left it open for a day and it was fine

  4. #4
    RC Champion
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Warner Robins, Georgia
    Posts
    1,422
    Same thing happened on my rustler. Like above make sure everything is dry and it should start working again.

  5. #5
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40
    Still no throttle tho only steering works

  6. #6
    RC Turnbuckle Jr. humayrayakongkinaon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Long Beach, California
    Posts
    6,592
    Did you calibrate the remote and esc to respond throttle/reverse? Although that reciever is bind with remote the esc isn't recognize.
    Last edited by humayrayakongkinaon; 09-07-2014 at 09:00 PM.
    | Rally GT8 Powered By CC | BackSl4sh Roadrunner |

  7. #7
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40
    Idk how to do it. Everything looks in order but still no throttle.. smh.
    Quote Originally Posted by humayrayakongkinaon View Post
    Did you calibrate the remote and esc to respond throttle/reverse? Although that reciever is bind with remote the esc isn't recognize.

  8. #8
    RC Turnbuckle Jr. humayrayakongkinaon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Long Beach, California
    Posts
    6,592
    Quote Originally Posted by Shepdizzle20 View Post
    Idk how to do it. Everything looks in order but still no throttle.. smh.
    skip to 1:40
    https://www.youtube.com/watch?v=G8PxlZ_epkM
    | Rally GT8 Powered By CC | BackSl4sh Roadrunner |

  9. #9
    RC Champion
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Temecula,CA
    Posts
    1,882
    Did you get a new esc by any chance?
    Slash 4x4 LCG, Rusty VXL(not runnin), and my bike.

  10. #10
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40
    Mann.... I wish I had a new esc.. my esc is crappy.. my button is stuck and dats y I think my system is buggin out smh
    Quote Originally Posted by sean1214 View Post
    Did you get a new esc by any chance?

  11. #11
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40
    No sound in the video so its no help
    Quote Originally Posted by humayrayakongkinaon View Post

  12. #12
    RC Champion
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Warner Robins, Georgia
    Posts
    1,422
    If your button is stuck on the ESC that could be your problem. Try unsticking and cleaning the button.

  13. #13
    RC Enthusiast
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    40
    I took the slash to my lhs and they calibrated right and put a screw in the button and now my esc looks ghetto but it works tho

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •