Results 1 to 9 of 9

Thread: Lipo Battery?

  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Guelph Ontario, Canada
    Posts
    342

    Lipo Battery?

    I know nothing about LiPo batteries so I need help here. Will this fit?
    http://www.*********.com/*********/s...idproduct=9325
    I have read other threads where 1 person says yes and the other says no. I need help. lol
    Thx,
    Don
    P4d4 & Sl4sh

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Altus, Oklahoma
    Posts
    332
    this is a better battery and i have heard it fits: http://www.*********.com/*********/s...00mAh_2S1P_20C
    Got Li-Po?

  3. #3
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    McKinney, Tx
    Posts
    1,965
    Quote Originally Posted by DonnyNitro
    I know nothing about LiPo batteries so I need help here. Will this fit?
    http://www.*********.com/*********/s...idproduct=9325
    I have read other threads where 1 person says yes and the other says no. I need help. lol
    Thx,
    Don
    I have the 1750 version of that battery and it fits fine and performs wonderfully.
    RC Addict #341777

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    May 2009
    Location
    N/A
    Posts
    297
    I wouldn't trust anything from *********, there in Hong Kong, I would try Thunder Power or Maxamps, they are local and would give you better info!!! If you buy from ********* and it doesn't fit, it will cost you like $40.00-$50.00 just to return the batteries. I would think twice.
    ERBE+TEKIN RX8+MAXAMPS=TO TOUGH TO TAME!!!!

  5. #5
    RC Qualifier
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    escondido, CA
    Posts
    489
    maxamps and thunder power's cells probably come from HK... Hobby city is a well known site and u can buy like 3 batts for the price of one maxamps
    eh...i dont see a problem here

  6. #6
    RC Champion
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Knoxville, TN
    Posts
    2,219
    Quote Originally Posted by REVO7
    I wouldn't trust anything from *********, there in Hong Kong, I would try Thunder Power or Maxamps, they are local and would give you better info!!! If you buy from ********* and it doesn't fit, it will cost you like $40.00-$50.00 just to return the batteries. I would think twice.

    If you didnt think they would fit and bougt them anyways its your faule not *********. You can get 4 of those packs for the price of 1 maxamps pack. At that price buy just 1 or 2 and make sure they if they fit buy more or if they dont buy different ones

  7. #7
    RC Competitor
    Join Date
    May 2009
    Posts
    94
    Yea I just got my new MaxAmps 2S 2200mah Lipos and I only run one at a time and I still get 30+min run times with the stock 28t pinion. Go with MaxAmps you pay a little more up front but they are some of the best lipos on the market short of thunderpower/trackpower lipos. And the only reason I would rate the thunder/trackpower ones better is becuase they have been making lipo batteries for longer than most other companies for planes and helis.

  8. #8
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    267
    Why not go for some extra power with the 3s equivalent?

    http://www.*********.com/*********/s...0C_Lipoly_Pack

    And yes, those do fit. I'm using them myself and I only had to enlarge the whole in the battery door where the wires go through, not the whole end of the battery door.

  9. #9
    RC Competitor
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    65
    Quote Originally Posted by Adonnay
    Why not go for some extra power with the 3s equivalent?

    http://www.*********.com/*********/s...0C_Lipoly_Pack

    And yes, those do fit. I'm using them myself and I only had to enlarge the whole in the battery door where the wires go through, not the whole end of the battery door.

    How's the temp with the 3s lipos? I read people posts and they say it gets too hot after 10min or so. Also, it looks like the http://www.*********.com/*********/s...idproduct=9325 and other lipos batteries out there have a different connect. Do you have a buy an adapter in order to make it work on the standard plug that is on the car or are there some that already have the same connector as the stock battery?
    Last edited by cong405; 07-04-2009 at 07:59 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •