Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    767

    Fired motor or Xl5 ?

    OK, we did it, i think. Slash stopped running tonight. my kid was running it thru tall grass and it was bogging down. then one jump and NO GO.
    did we fry the motor or the speed control?
    i let it cool down, tried another battery. but nothing. steering still works. XL5 lights up but no motor action at all.
    what do i need to replace?
    EREVOs, Slashes, 1/16 Slash, EMAXX, VXL Villain

  2. #2
    Traxxas Marshal cooleocool's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wherever the road takes me.
    Posts
    36,676
    To check and see if the motor is bad, disconnect the motor connectors and connect a battery pack directly to the motor (with the tires off the ground).
    "Happiness depends upon ourselves." -Aristotle

  3. #3
    RC Racer
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    114
    brushes probably broke in the motor. common.

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    767
    Brushes lost contact in the motor, fixed in two minutes - i am learning
    Still bought a VXL - anyway
    EREVOs, Slashes, 1/16 Slash, EMAXX, VXL Villain

  5. #5
    RC Champion
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Renton, WA
    Posts
    1,968
    Quote Originally Posted by Seattle Slew
    Fired motor...
    So it's rehired ?
    ------
    hmmm, I've never seen it spelled that way.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •