Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    22

    uhf interference??

    ok i noticed that i am having some issues that seem to happen everytime i start up my slash..

    1: plug in battery
    2: turn on controller
    3: turn on esc and go through programming
    4: off it goes slamming into the wall
    5: unplug and start over

    seems like after i start it over a few times its ok, but the initial process seems to make it go nuts, scares the stuff out of my cat (which is a plus), but still, is this interferrence or am i doing something wrong?

  2. #2
    RC Qualifier
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Maxwell, TX
    Posts
    403
    Quote Originally Posted by jayw
    ok i noticed that i am having some issues that seem to happen everytime i start up my slash..

    1: plug in battery
    2: turn on controller
    3: turn on esc and go through programming
    4: off it goes slamming into the wall
    5: unplug and start over

    seems like after i start it over a few times its ok, but the initial process seems to make it go nuts, scares the stuff out of my cat (which is a plus), but still, is this interferrence or am i doing something wrong?
    It sounds like you need to re-calibrate your esc to you transmitter. Make sure your transmitter is set to 50/50 and the throttle trim is set to 0. Follow the directions in your manual to do the EZ set procedure. If that doesn't fix it, contact Traxxas support immediately.
    If it's wet, sticky, and not yours..DONT TOUCH IT!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •